Waar kan ik de wedstrijd Nederland – Portugal zien?

Waar kan ik de wedstrijd Nederland – Portugal zien?

Dinsdag 18 januari nemen de TeamNL Handbalheren het in de laatste poulewedstrijd op tegen Portugal. De wedstrijd wordt om 20:30 uur live uitgezonden op Ziggo kanaal 14 en Ziggo Sport Select. 

De TeamNL Handbalheren hebben op het Europees Kampioenschap twee wedstrijden gespeeld. Donderdag 13 januari werd er gewonnen van thuisland Hongarije (28-31), gisteren (16 januari) verloor de ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson nipt met 28-29 van IJsland. Dinsdag 18 januari staat de laatste poulewedstrijd op het programma, dan is om 20:30 uur Portugal de tegenstander. Bij winst zijn de Oranjeheren geplaatst voor de Main Round. 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.