Waar kan ik de EK-wedstrijd Nederland-Kroatië te zien?

Waar kan ik de EK-wedstrijd Nederland-Kroatië te zien?

Woensdag 26 januari nemen de TeamNL Handbalheren het in de laatse wedstrijd in de Main Round op tegen Kroatië. De wedstrijd wordt om 18:00 uur live uitgezonden op Ziggo kanaal 14 en Ziggo Sport Select. 

De Oranjeheren verloren in de Main Round van Olympisch kampioen Frankrijk en Wereldkampioen Denemarken. Er werd gewonnen van Montenegro. De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson maakt nog kans op de derde plaats in de Main Round. Wanneer Montenegro eerder op de dag wint van IJsland en Nederland zelf wint van Kroatië gaat doelsaldo de derde plek bepalen. Wanneer deze plaats wordt behaald speel de ploeg vrijdag 28 januari om plek 5/6 op het EK. 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.