Waar is de wedstrijd Hongarije – Nederland te zien?

Waar is de wedstrijd Hongarije – Nederland te zien?

De TeamNL Handbalheren beginnen op donderdag 13 januari aan het EK in Hongarije/Slowakije. De heren nemen het in Budapest op tegen thuisland Hongarije. De wedstrijd start om 20:30 uur en is live te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select. 

De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson is ingedeeld in groep B en neemt het in de poulefase op tegen Hongarije, IJsland en Portugal. Nederland moet bij de eerste twee landen in de poule eindigen om de volgende ronde te halen. 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.