Uitzendbureau Charlie works nieuwe partner van het NHV

Uitzendbureau Charlie works nieuwe partner van het NHV

Uitzendbureau Charlie works is vanaf heden officieel partner van het Nederlands Handbal Verbond. De organisatie sponsort de handbalsters en handballers van het Nederlandse team voor de komende twee jaar. Met deze sponsorovereenkomst bevindt Charlie works zich in het gezelschap van hoofdsponsor Nederlandse Loterij en de andere partners NH Hotels en Hummel. Charlie works gaat een prominente plek op de shirts innemen onder het rugnummer en op de schouder.

Het internationale uitzendbureau Charlie works legt de focus ook op teamwerk. “Onze missie is samen met onze klanten en samen met onze medewerkers het beste resultaat te bereiken. Voor onze grote groep members zoals wij onze medewerkers noemen betekent dit dat we gaan voor streven naar uitdagend werk, leertrajecten en goede begeleiding. Wij geloven dat het hebben van werk positieve effecten heeft op een mensenleven. Daarom willen wij helpen een gezonde balans te vinden tussen werk en ontspanning. Sporten is voor veel mensen een manier om te ontspannen. We zijn dan ook blij dat we door middel van onze samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond sport kunnen stimuleren”, aldus Flavia van As COO bij Charlie works.

“We zijn verheugd dat Charlie works onze nieuwe partner is en ons verder helpt in de ontwikkeling van de handbalsport. Zij zijn een team op de werkvloer, wij op het handbalveld. Beide selecties kunnen dankzij Charlie works op een nog hoger niveau presteren. De partner prijkt prominent op de shirts, waar wij als bond zeer trots op zijn”, vertelt directeur Sjors Röttger enthousiast.

De Nederlandse handbaldames maken zich momenteel op voor het aankomende WK dat in Japan gespeeld gaat worden. Eind november en begin december spelen zij vijf wedstrijden en op zondag 15 december vindt de finale plaats. De heren beginnen in januari met het EK 2020 in Denemarken & Noorwegen. Als alles goed verloopt zien we TeamNL Handbal ook terug op de Olympische Spelen in Tokio datzelfde jaar.