WAT IS TeamNL?

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van Atletiek tot Zwemmen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. Eén sportteam met één ambitie; Nederland vertegenwoordigen op de fiets, op het veld, op de baan, in het water en, waar er maar gesport wordt, de beste van de wereld zijn! TeamNL topsporters strijden voor Nederland, inspireren Nederland en maken Nederland trots. TeamNL is van Nederland. Negenentwintig bonden hebben zich gebundeld om samen met NOC*NSF een gezicht aan TeamNL te geven.

OVER ONZE PARTNERS

OVER NEDERLANDSE LOTERIJ

Nederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Daarom is Nederlandse Loterij trotse sponsor van Team NL

Als grootste financier van de Nederlandse sport – in 2017 ontving NOC*NSF 44 miljoen euro – maakt Nederlandse Loterij sport toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport.

Lees meer>

OVER HEINEKEN

Het Holland Heineken House is het officiële nationale huis van Nederland waar NOC*NSF de gastheer is en Heineken de locatie faciliteert en organiseert. Het is een thuis, ver weg van huis, waar je sport kunt bekijken en beoefenen, lekker kunt eten en drinken, maar ook relaxen.

In het Holland Heineken House treden de beste artiesten op en worden de Olympische medaillewinnaars gehuldigd. Heineken biedt hiermee de plek waar sporters en fans het Oranjegevoel optimaal kunnen ervaren.

www.heineken.nl

 

 

OVER RABOBANK

De (paralympische) sporthelden van TeamNL spelen een cruciale rol in de nieuwe sponsor aanpak van de Rabobank. Deze helden inspireren miljoenen mensen die dagelijks in clubverband sporten. Zij onderschrijven stuk voor stuk dat de vereniging vaak het beginpunt is van een mooie carrière en laten zien wat de club je kan brengen.

De Rabobank maakt serieus werk van het verbinden van Team NL-idolen aan de clubs omdat dat motiveert, harten raakt en mensen in beweging zet. Wij zetten TeamNL actief in en brengen ze dichterbij onze klanten door ze te laten optreden bij de clubs waar het voor hen ook allemaal is begonnen.

Lees meer>

OVER AD

 
 
 

 

RECENTE ARTIKELEN

 

TEAMNL PARTNERS