Onze Partners

Dankzij onze partners kunnen wij als team trainen en spelen op niveau met de juiste middelen. Met dank aan onze partners kunnen wij samen trainen, op trainingsstages gaan en kwalificaties spelen. Ons doel is om samen met onze partners ons te kwalificeren voor een eindtoernooi.

OVER ONZE PARTNERS

 

OVER ZIJM

Al 60 jaar bouwen aan vertrouwen en kwaliteit

Al ruim 60 jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met klanten op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit.

OVER HUMMEL

Het partnerschap staat al 20 jaar als een huis: in 1996 leverde hummel voor het eerst de kleding van het Nederlands Handbal Verbond. Ook nu de grote successen binnenstromen, blijven de partners elkaar trouw.

 

 

OVER SEARCHUSER

DE VISIE VAN SEARCHUSER
KIES JE KLANT. JE PLATFORM. JE BOODSCHAP

Eén boodschap voor allen werkt niet meer in B2B marketing. Jouw klant verwacht namelijk een boodschap die speciaal gericht is op zijn persoonlijke (business) situatie, zijn wensen, en zijn problemen. SearchUser kiest daarom voor ieder klanttype zorgvuldig het beste platform en de juiste, gepersonaliseerde boodschap. Waarbij we altijd data gebruiken als ons kompas.

OVER NH HOTELS

Onder NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten.

 

 
 
 
 
 

 

RECENTE ARTIKELEN

 

 

ONZE PARTNERS