Kaartverkoop Oranjeheren-Letland start 3 mei

Kaartverkoop Oranjeheren-Letland start 3 mei

Houd je mobiel, iPad en laptop in de aanslag! De kaartverkoop voor de laatste EK-kwalificatiewedstrijd van de Oranjeheren tegen Letland gaat vrijdag 3 mei om 10.00 uur van start. De Oranjeheren gaan in juni verder met hun missie om zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor het Europees Kampioenschap! Op donderdag 13 juni spelen ze uit om 19:30 uur tegen Estland. Op zondag 16 juni om 18:00 uur vormt het Topsportcentrum in Almere het strijdtoneel. Kaartjes zijn hier te koop!

Het belooft een spannende ontknoping te worden. Nederland staat momenteel derde en Letland tweede. De nummer één en twee uit de groep plaatsen zich voor het EK, dat van 10 tot en met 26 januari 2020 wordt gehouden in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. De vier beste nummers drie uit de acht kwalificatiegroepen kwalificeren zich eveneens voor het eindtoernooi. Gaat het Nederland lukken om geschiedenis te schrijven?

In de voorverkoop kosten de kaarten 12,50 euro voor volwassen en 6 euro voor kinderen. Aan de kassa gelden de volgende tarieven: 15,00 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen. Groepen vanaf 10 personen krijgen groepskorting: 1 euro per kaartje.