EK kwalificatieduels live op Ziggo

EK kwalificatieduels live op Ziggo

Het EK kwalificatieduel tussen Nederland en Estland zal live te zien zijn op Ziggo Sport kanaal 14. Om 19.30 uur klinkt het beginsignaal in Fitland XL in Sittard. Ook de wedstrijd tegen Letland, die wordt gespeeld in het Letse Valmiera, zal live te zien zijn op Ziggo. Deze wedstrijd start om 15.10 uur en wordt uitgezonden op het Extra kanaal van Ziggo.

Het Nederlands Herenteam is bij de kwalificatie voor het EK 2020 ingedeeld in een groep met Slovenië, Letland en Estland. De nummer één en twee uit de groep plaatst zich voor het Europees Kampioenschap dat van 10 tot en met 26 januari 2020 wordt gehouden in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. De vier beste nummers drie uit de acht kwalificatiegroepen kwalificeren zich eveneens voor het EK.

De Oranjemannen zijn sinds maandag 21 oktober samen in de voorbereiding op het duel tegen Estland en Letland (zondag 28 oktober). Oranje speelde eind vorig jaar nog tijdens een oefentoernooi tegen zowel Letland als Estland. In het Letse Rīga werd op 27 december met 29-24 gewonnen van Letland. Twee dagen later was het Nederlands Herenteam met 37-21 te sterk voor Estland.

Er zijn nog kaarten te koop aan de kassa voor het duel tussen Oranje en Estland.

Voor Oranjefans die geen Ziggo hebben zijn de wedstrijden hier te koop: https://go.ziggosporttotaal.nl/payment/purchase/1/25977