Dennis Schellekens en Iso Sluijters positief getest op Coronavirus

Dennis Schellekens en Iso Sluijters positief getest op Coronavirus

Bij een testronde op donderdagochtend 20 januari zijn keeper Dennis Schellekens en opbouwspeler Iso Sluijters positief getest op het Coronavirus. Een sneltest wees dat uit. Zij zullen vanavond om 18:00 uur dus niet in actie komen tegen Frankrijk in de Main Round op het EK. De PCR-testen van woensdag 19 januari gaven nog een negatief resultaat. Beide spelers zijn direct in isolatie gegaan.  

De CT-waarden van Florent Bourget laten het toe om in actie te komen. Hij voegt zich direct bij de ploeg en traint vanochtend ook mee. Cirkelspeler Lars Kooij en linkerhoek Tommie Falke zijn woensdag 19 januari naar Boedapest gevlogen en bij aankomst negatief getest. Daardoor konden zij zich deze ochtend bij het team voegen. Vanmiddag wordt de wedstrijdselectie voor het duel tegen Frankrijk bekendgemaakt.

Bij een eerdere testronde op maandag 17 januari zijn Robin Schoenaker (cirkelloper) en Jeffrey Boomhouwer (linkerhoek) positief getest op het Coronavirus. De hertest op dinsdag 18 januari gaf hetzelfde resultaat. Beide spelers vertonen geen symptomen en zitten in isolatie.