Bezoekersinformatie TeamNL Handbalheren tegen België

Bezoekersinformatie TeamNL Handbalheren tegen België

Op donderdag 13 oktober spelen de TeamNL Handbalheren de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen België. Kom jij de mannen in de Maaspoort aanmoedigen? Dan vind je hier alle informatie. De deuren van de Maaspoort (Marathonloop 1, 5235 AA ‘s-Hertogenbosch) openen om 18:00 uur. De wedstrijd start om 20:00 uur. Het is mogelijk om bij de Maaspoort te parkeren op het grote parkeerterrein.

Heb jij nog geen kaarten? Koop ze dan hier!

Nederland is bij de loting voor de kwalificaties van het EK 2024 ingedeeld in groep 5. Zij nemen het in deze poule op tegen België, Griekenland en Kroatië. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK. In totaal zullen er 24 landen deelnemen aan het toernooi. De ploeg van Staffan Olsson kan zich voor de derde keer in de geschiedenis plaatsen voor een Europees Kampioenschap.

Het EK vindt plaats van 10 tot en met 28 januari 2024. De speelsteden zijn Düsseldorf, Berlijn, Mannheim, München, Hamburg en Keulen.